Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal »
   

Online képrendelés menete

1, Lépés: Regisztrációt követően az első feladat a képek feltöltése.

Első lépésben azért kérjük a képek feltöltését, mert így abban az esetben is rendelezésére áll az állomány a galériában, ha netán az internetes kapcsolattal probléma lépne fel, a megrendelés során. A már feltötött képek további módosításához nincs más dolga, mint hogy újra bejeletkezzen.

A feltöltés sebessége az internetes kapcsolat függvényében változik!

2. Lépés: A feltöltött képek méretezése:

Ezen az oldalon van lehetősége kiválogatni az előhívásra szánt fotókat, megadhatja az előhívandó méreteket, darabszámokat, és képformátumot. A paraméterek megadhatók fent egy lépésben az összes képre vonatkozóan, de akár képenként külön-külön is.

Amennyiben egy képről több különböző méretű fotót is szeretne rendelni, úgy azt a képet annyiszor kell feltöltenie, ahányféle méretet kér. Bármelyik lépésnél lehetőség van visszalépni, további képeket feltölteni.

3. Lépés: A megrendelő adatainak megadása:

Ezen a fülön meg kell adni a megredelő elérhetőségeit; itt adhatja meg a szállítási címet valamint a számlázási címet is. Ezen felül ezen az oldalon kell kiválasztani az átvétel típusát (üzletben, házhozszállításs postai úton vagy futár szolgáltattal), illetve itt látható a rendelés összesítő lista is.

 

4. Lépés: Rendelés vége

Ha minden adatot megadott, rendelése elküldésre kerül, a képek elkészítési ideje kapacitástól függően alakul, de maximum 3 nap.

 A megrendelésről emailben kap visszaigazolást! Köszönjük megrendelését!

rmilyen kérés, kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba a ditlabor@dit.hu email címen vagy a 96/517-812-es telefonszámon!

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2022 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
NYÁRI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
x