Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Disztribúcióink

Disztribúcióink

Jelenleg három márkának vagyunk a legfontosabb magyarországi hivatalos disztribútora.

 

brother logo

A japán BROTHER cég irodatechnikai eszközeit 1987 óta forgalmazzuk Magyarországon. Kezdetben Brother Ausztriától vásároltunk, majd 1994-től a Brother Magyarországtól, 2006-tól pedig közösségen belűli beszerzésként érkezik az áru, méghozzá heti 2 alkalommal.

Cégünk 1996 óta Brother szervizeként is funkcionál. Kollégáink a legnagyobb Brother tapasztalattal rendelkező szakemberek.

A irodatechnikai termékek kínálata megtekinthető webboltunkban: írógépek, feliratozógépek, faxok, nyomtatók, szkennerektöbbfunkciós eszközök, bélyegzőkészítők, laminálók.

 

KIS Photo Me Group logo

2002 óta képviseljük Magyarországon ezt a francia-angol vegyesvállalatot. Kezdetben csak fotókioszkokat értékesítettün.

Később a fotólabor értékesítést is elkezdtük. Számos darabot adtunk el az ország minden szegletébe. Jelenleg fókuszban a fotóautomata kioszkok, illetve az automata fotókönyvkötő gépek állnak, amihez hasonlót egyetlen más gyártó sem kínál.

Mellékesen a gyár játékautomatáit is forgalmazhatjuk.


További részletek: itt

 

Shinsei

2011-es év elején megkezdtük a kézi címkefelrakó készülékek (label applicator) importálását a japán Shinshei cégtől. Bevezetésükkor a készüléketet Európában egyedül nálunk lehetett megvásárolni.

A Digitáltechnika közvetlenül a gyártól importálja a HALLO LA-30, HALLO LA-60 elnevezésű mechanikus címkefelrakókat. 

A készülék hasznos lehet nagyobb mennyiségű boríték megcímzésekor, reklámkiadványok egyediesítéséhez-címkézéséhez, illetve a szállítmányozás és a logisztika területén gyakran előálló jelölési feladatok megoldásánál tehet nagy szívességet a mindennapi munkában.

A címke felragasztó egy egyszerű, de zseniális ötlettel jött létre. Használata gyerekjáték, az élettartama pedig hosszú.


Érdemes még rólunk tudni, hogy régebben még 2 márkát képviseltünk az országban a digitális fotózás területéről, ezek: Kodak (1996-2006) és Datafab (2000-2002).

 

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
ÚJDONSÁG!
Fotókönyv szoftver
x