Simple vásárlói tájékoztató

Belépés | Akcióink
Főoldal » Híreink
   

Ajándék fényképezőgépek óvodáknak

2007.06.11.

A digitális fényképezőgépek forgalmazásával is foglalkozó Digitáltechnika Kft., valamint a digitális fotók előhívásában verhetetlen DIT-LABOR (DiFolt Kft) vezetői a közelmúltban közös jótékonysági akcióval kerestek meg több győri óvodát.

Miután az előzetes tájékozódások során kiderült, hogy több nádorvárosi óvoda nem rendelkezik saját fényképezőgéppel, a cégek vezetői május közepén egy-egy digitális fényképezőgépet ajándékoztak az óvodáknak.

A Magyar utcában lévő Erzsébet Ligeti óvoda vezetője, Törökné Boros Zsuzsanna, valamint Éger Tünde, a Mónus Illés utcai óvoda vezetője örömmel fogadta az ajándékot. Saját gépe egyik óvodának sem volt eddig, az óvodásokról csupán egy-két alkalommal készült beállított felvétel. Az ajándék fényképezőgépeket azóta felváltva használják az óvónők, így már az utóbbi néhány hét alatt is rengeteg felvétel készült a kiránduló, játszó, vagy az ünnepeken versekkel, énekekkel szerepelő gyermekekről. A DIT-LABOR vállalta, hogy rendszeres időközönként fotótablót állít össze az elkészített felvételekből, amelyeket az óvodák auláiban, illetve a csoportszobák mellett helyeznek el. A tablók alapján megrendelt felvételekhez az ovisok szülei kedvezményesen juthatnak hozzá a Difolt Kft. laborjában, ahol fotókból kedvük szerint kedvezményes áron fotóalbumot is rendelhetnek. A DIT-LABOR a napokban készítette el a szülőknek további kedvezményre jogosító törzsvásárlói kártyáikat. Az együttműködés keretében saját fotóikat az óvodák is jelentős kedvezménnyel hivathatják elő a jótékonykodó fotólaborban.

Forrás: Kisalföldi Gazdaság


vissza

A WEB-oldalon megjelentetett információk tájékoztató jellegűek, a változásának jogát fenntartjuk.
© 2008-2024 Digitáltechnika Kft. Minden jog fenntartva.

 

Kosár tartalma: Üres
TAVASZI CÍMKÉZŐ AKCIÓ!
x